Horoscoop2022.eu
Horoscoop vandaag zaterdag 28 mei 2022

Horoscoop vandaag

zaterdag 28 mei 2022 | Ben je benieuwd wat de sterren vandaag over je te zeggen hebben? Neem dan snel een kijkje bij jou horoscoop hieronder. Elke dag verschijnt er een nieuwe horoscoop van elk sterrenbeeld. Bekijk dus elke dag jou horoscoop om te weten wat de dag jou te brengen heeft. Houd je vast want het kan veel stress voorkomen.

Daghoroscoop Ram

Ram

21 maart t/m 20 april

Je hebt iets te doen. Dat kan met een presentatie en publiek te maken hebben. Mensen willen naar je luisteren en jij kunt ze tot actie bewegen. Toon i... Lees verder »


Daghoroscoop Stier

Stier

21 april t/m 21 mei

Een belangrijke verandering in de privésfeer voltrekt zich sneller dan verwacht. Verzet je daar niet tegen. De nieuwe situatie zal te verkiezen zijn b... Lees verder »


Daghoroscoop Tweelingen

Tweelingen

22 mei t/m 21 juni

De sterren staan dit weekend voor jou in het teken van romantiek, plezier en creativiteit. Houd er rekening mee dat gevoelens en verlangens uit het ve... Lees verder »


Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 juni t/m 21 juli

Donkere wolken pakken zich samen boven gezinnen en het zou best eens kunnen gaan donderen en bliksemen. Als je vrijgezel bent, kun je een flink gevech... Lees verder »


Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

22 juli t/m 22 augustus

Je bent dit weekend eigenlijk niet zo bezig met de liefde, maar meer met het uitwerken van jouw eigen gedachten en filosofieën. Waarom ingewikkeld doe... Lees verder »


Daghoroscoop Maagd

Maagd

23 augustus t/m 23 september

Je kunt dit weekend weer ouderwets helder denken. Kom dus op de proppen met je innovatieve ideeën. Je staat dit weekend op de drempel van verandering... Lees verder »


Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 september t/m 23 oktober

Het is tijd om overtollige ballast weg te doen en ruimte te maken voor nieuwe dingen. Jij komt tijd te kort. Iedereen vindt dat hij of zij te weinig a... Lees verder »


Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 oktober t/m 22 november

Valt er dit weekend nog iets te organiseren, doe het dan nu. Je hoofd is helder en je bent praktisch ingesteld. Veel alleen zijn past niet bij je. Zoe... Lees verder »


Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 november t/m 21 december

Ga er vandaag lekker op uit en doorbreek de normale routine. Ga naar de markt, ontbijt in een sjiek eetcafé of schrijf je in voor een cursus meditatie... Lees verder »


Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

22 december t/m 20 januari

De sterren helpen je vandaag om grote sprongen voorwaarts te maken met je plannen en projecten. Over sprongen gesproken: het is wel zaak om éérst even... Lees verder »


Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 januari t/m 18 februari

Jij staat graag in het middelpunt van de belangstelling. Zolang je dit niet overdrijft en binnen je eigen grenzen blijft kan dit slechts in jouw voord... Lees verder »


Daghoroscoop Vissen

Vissen

19 februari t/m 20 maart

De verwarring neemt dit weekend af, restricties verdwijnen en stoorzenders gaan uit de lucht. Jouw verstandhouding met invloedrijke lieden wordt ook b... Lees verder »


Gerda is beschikbaar
 •   Toestel 2007
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Gerda
X
Elly is beschikbaar
 •   Toestel 1015
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Elly